Noticias

El passat 5 de Maig Núria Gil va impartir la segona sessió de formació en TIC per a empresaris del sector turisme de la Noguera, a l'Ajuntament de la Baronia de Rialb.

La sessió va consistir en un taller d'introducció a  les xarxes socials per al sector turisme, la participació va ser molt interessant entre agents i promotors turístics, empresaris de turisme rural, de restauració i d'allotjaments turístics de la comarca.

 

Núria Gil imparteix novament el mòdul d'emprenedoria a la pràctica, per a empreses amb alt potencial de creixement, a la 32ª edició del MBA de la Universitat de Girona, pel que ja hi han passat més de 600 professionals de les comarques gironines en els darrers anys.

http://www.fundacioudg.org/master-en-direccio-i-gestio-dempreses-mba.html

 

Núria Gil imparteix novament el mòdul d'emprenedoria a la pràctica, per a empreses amb alt potencial de creixement, a la 35ª edició del MBA de la Universitat de Girona, pel que ja hi han passat més de 600 professionals de les comarques gironines en els darrers anys.

 

http://www.fundacioudg.org/master-en-direccio-i-gestio-dempreses-mba.html

Núria Gil. Directora d'Akuaba va impartir aquest curs, en el marc de les accions formatives programades pel Servei d'Innovació Recerca i Desenvolupament de l'Ajuntament de Terrassa. Organitzat per Orbital 40, Parc científic i Tecnològic de l'Ajuntament de Terrassa

Titol: " GESTIÓ DE LA PROPIETAT INTEL.LECTUAL i P. INDUSTRIAL"

Dirigit a: Persones empresàries i emprenedores

Lloc: Qu4drant.0 (Telers, 5  2a planta)

Informació del curs a: https://aoberta.terrassa.cat/documents/ajuda239041785.pdf?iddoc=239041785&idrel=7782

 

Núria Gil directora d’Akuaba participa en el nou Cicle de jornades TIC-Turisme.
El Cicle de jornades TIC-Turisme, desenvolupades en el marc del Pla Estratègic de Turisme de Catalunya 2011-2015 i el projecte tractor eTurisme del pla idigital, té com a objectiu fomentar la innovació i la utilització de les TIC en el sector Turístic per reforçar-ne la competitivitat i per potenciar el nou sector tecnològic d'empreses especialitzades en aquest àmbit.

En les jornades, organitzades per la Direcció General de Turisme amb el suport de la Direcció General de Telecomunicacions i Societat de la Informació, es donaran a conèixer les tendències i solucions TIC aplicades en l'àmbit turístic amb l'objectiu de millorar les competències digitals i la competitivitat de professionals i empreses del sector. Al llarg de les sessions es presentaran, també, un cas d'èxit i el Servei d'orientació idigital com a eina de suport per a la posada en marxa de projectes d'aplicació de les TIC en l'estratègia de l'empresa.
Les jornades s'adrecen a les empreses turístiques de cada territori i als subsectors de turisme rural, petits hotels i càmpings.
Calendari de sessions:
25/09/2013: Catalunya Central
09/10/2013: Pirineu Aran
24/10/2013: Lleida
06/11/2013: Girona
19/11/2013: Tarragona
03/12/2013: Terres de l'Ebre
12/12/2013: Barcelona
Podeu ampliar la informació a: http://www.idigital.cat/web/i-digital/jornades-i-formacio/jornades-digitals/detall/-/asset_publisher/R99c/content/jornada_20130925_cicle-de-jornades-tic-turisme#sthash.n5MBabeJ.dpuf

Ja podeu consultar el programa de la 1ª sessió a la Catalunya Central, el 25 de setembre a:  http://www.idigital.cat/web/i-digital/jornades-i-formacio/jornades-digitals/detall/-/asset_publisher/R99c/content/jornada_20130925_jornada-tic-turisme-a-la-catalunya-central

Durant 2017 Núria Gil Ha realitzat les següents edicions dels cursos:

 Protecció de la Tecnologia, Com protegir i explotar els resultats de l'activitat :

Curs 24 i 26 de gener, curs 2 i 4 de maig, curs 12 i 14 setembre

Està programada darrera edició del 2017 per: 13 i 14 desembre

 

Utilització simple i eficient del certificat digital, signatura electrónica i factura electrónica

Curs 2 febrer, curs 28 març, curs 21 abril, curs 24 maig, curs 3 juliol

Estan Programades darreres edicions per : curs 3 octubre, curs 22 novembre

  

Durant el segon semestre de 2016 Núria Gil Ha realitzat les següents edicions dels cursos:

 

Protecció de la Tecnologia, Com protegir i explotar els resultats de l'activitat :

Curs 5 i 7 de juliol, curs 4 i 6 d'octubre

 

Utilització simple i eficient del certificat digital, signatura electrónica i factura electrónica

Curs 21 setembre, curs 19 octubre, curs 17 novembre

 

 

Durant el primer semestre de 2015 Akuaba ha realitzat 5 edicions del curs als Ajuntaments de: Sta. Coloma de Gramenet – Grameimpuls i a l’Hospitalet de Llobregat – Gornal Activa. 

A les sessions hi van assistir empresaris, emprenenedors i professionals, que van  tenir una participació molt elevada.

Aquestes activitats s'inclouen dins el recull d'activitats de suport al teixit empresarial 2015 de la Diputació de Barcelona.

 

                             

 

Edicions realitzades al 2017 del curs: utilització simple i eficient de certificat digital, signatura electrònica i facturació electrònica a l’empresa, dins el recull de suport al teixit empresarial 2017 de la DIPUTACIÓ DE BARCELONA.

Núria Gil ha realitzat edicions del curs a:

Hospitalet, (2ª edició), 14 de març

Granollers, (3ª edició), 31 de març

Súria,16 i 18 de maig

Gironella, 18 de setembre

 

Estan Programades sessions a Cardedeu l’11 d’octubre i a Manresa el 29 de novembre

A les sessions hi assisteixen empresaris, emprenenedors i professionals, interessats en aprendre a emprar el certificat digital per optimitzar processos i a implantar la facturació electrònica.

Aquestes activitats s'inclouen dins el recull d'activitats de suport al teixit empresarial 2017 de la Diputació de Barcelona.

 

 

DIPUTACIÓ DE BARCELONA

Edicions realitzades al 2018 del curs: utilització simple i eficient de certificat digital, signatura electrònica i facturació electrònica a l’empresa, dins el recull de suport al teixit empresarial 2018 de la DIPUTACIÓ DE BARCELONA.

Núria Gil ha realitzat edicions del curs a:

Santa Coloma de Gramenet- Grameimpuls, 8 de maig

Sant Joan Despí, 31 de maig

Sant Esteve Sesrovires, 7 de juny

Franqueses del vallés, 17 de setembre

Hospitalet de Llobregat, 26 de setembre

Masquefa, 8 d'octubre

 

A les sessions hi assisteixen empresaris, emprenenedors i professionals, interessats en aprendre a emprar el certificat digital per optimitzar processos i a implantar la facturació electrònica.

 

Aquestes activitats s'inclouen dins el recull d'activitats de suport al teixit empresarial 2018 de la Diputació de Barcelona.

 

Edicions realitzades al 2016 del curs: utilització simple i eficient de certificat digital, signatura electrònica i facturació electrònica a l’empresa, DIPUTACIÓ DE BARCELONA 

 

Al darrer trimestre 2015 i 2016 Núria Gil ha realitzat  edicions del curs

  • CASTELLTERÇOL, 3 novembre 2015 
  • MOIÀ, 2 desembre 2015
  • GRANOLLERS, 9 de març 
  • BERGA, 21 de març 
  • MARTORELL, (Martorell Empren), 5 de Maig
  • SANT JOAN DE VILATORRADA (2ª edició) , 10 de Juny
  • CALDES DE MONTBUI, 21 de Juny
  • SANT CUGAT DEL VALLÈS, 22 de Juny
  • GRANOLLERS (Granollers Mercat), (2ª edició) 12 Juliol

 

A les sessions hi van assistir empresaris, emprenenedors i professionals, que van tenir una participació molt elevada.

 

Aquestes activitats s'inclouen dins el recull d'activitats de suport al teixit empresarial 2016 de la Diputació de Barcelona.

 

DIPUTACIÓ DE BARCELONA

 

 

 

 

Núria Gil ha impartido los módulos de Protección y valorización, así como en el de emprendeduría, en la edición 2012-2013 de la asignatura:

Mercadotecnica, gestión de la innovación y políticas de I+D , en Ingeniería de Telecomunicaciones de la Universitat Pompeu Fabra.

Akuaba SL.
#s3gt_translate_tooltip_mini { display: none !important; }