Núria Gil va participar el passat 12 de setembre a la Jornada de presentació de la nova convocatòria d’Indústria del Coneixement per a l’any 2016 (Llavor i Producte) de l’AGAUR

El passat 12 de setembre al Mediatic es va celebrar la Jornada de presentació de la nova convocatòria d’Indústria del Coneixement per a l’any 2016 (Llavor i Producte) de l’AGAUR.

A la sessió es va parlar de les fites aconseguides  a les convocatòries anteriors i es van plantejar els reptes per a 2016. 

També es va organizar una interessant taula rodona sobre experiències pràctiques Llavor 2014 i Producte 2014 on es van presentar 4 casos d’èxit.

La intervenció de Núria Gil es va centrar en explicar qué és pretén en la convocatòria Producte per a contribuir a millorar el teixit industrial, aconseguint que els esforços dels grups de recerca arribin a mercat i a la societat.

I tambè en mostrar les errades més comunes, a travès des mals exemples detectats a alguns projectes de la convocatòria anterior, amb l’objectiu de que siguin útils per a la nova convocatòria.